CÉGÜNK MUNKATÁRSAI 30 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL ÉS REFERENCIÁKKAL ÁLLNAK AZ ÖN/ÖNÖK RENDELKEZÉSÉRE, AZ ÉGÉSTERMÉK ELVEZETŐK ÉS AZOKKAL KAPCSOLATOS FELADATOK MEGOLDÁSÁRA.

CÉGÜNKRŐL

 

 

Cégünk 1990-től foglalkozik kémények építésével és korszerűsítésével. Kezdetben kis létszámmal és szerény technikai háttérrel dolgoztunk, de kitartó és céltudatos munka eredményeképpen folyamatosan fejlődtünk és bővültünk. Célkitűzésünkké tettük, hogy budapesti és országos viszonylatban a beruházói, közületi, valamint a lakossági megrendelők számára ésszerű és gazdaságos műszaki megoldásokkal fogunk hozzájárulni a biztonságos fűtési rendszerek üzemeltetéséhez.

Munkánk végeredményének a biztonságosan kiépített égéstermék elvezető rendszereket, korszerűsített falazott kéményeket, valamint a minősített, szakhatósággal ellenőriztetett és engedélyeztetett kéményrendszereket tartjuk, melyek időtállóságban és technikai fejlettségben is megfelelnek a hatályos minőségi elvárásoknak. Néhány elégedett megrendelőnk a teljesség igénye nélkül:

  • Köztársasági Elnöki Rezidencia

  • Magyar Honvédség Haditechnikai Ellátó Központ

  • Fővárosi Kéményseprőipari Kft.

  • Középület Építő Rt.

  • NAV Központi Hivatal

  • Budapesti Rendőr –Főkapitányság.

TOVÁBBI REFERENCIÁINK

 Az új beruházások kapcsán a kéménymagasítási munkák tervezésénél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a beruházó egy forinttal se költsön többet annál, mint ami a használatbavételi engedély feltételeként szükséges.

Új tevékenységünk a meglévő turbógyűjtőkémények átalakítása. Az innovatív műszaki megoldás lényege, hogy nem kell lecserélni a meglévő (még jól működő) turbós kazánokat, csak abban a lakásban szükséges kazánt cserélni, ahol esetleg elromlott.

Az új kéményrendszer tudja fogadni az új kondenzációs kazánokat is, de vissza köthetőek a régi turbós kazánok, mindezt bontás nélkül egy nap alatt lehet elvégezni.

Cégünk megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a szakmai fejlődésre illetve a technikai újítások elsajátítására, emiatt szakembereink folyamatosan képzéseken vesznek részt, ennek köszönhetően a piacon jelenlévő összes kéményrendszer építését el tudjuk vállalni tervezéstől a kivitelezésig.

Cégfilozófia: Nem kizárólag kéményekkel foglalkozunk, fő tevékenységünk a megrendelő feladatainak teljes körű és költséghatékony megoldása.

Cégünk célja: “BIZTONSÁGOT TEREMTENI” azzal, hogy korszerű és biztonságos égéstermék elvezető berendezéseket építünk Önöknek.

A megrendelő érdekeinek valamint igényeinek mindenkori szem előtt tartásával, a számára optimális és költséghatékony műszaki megoldás kidolgozása majd az ez alapján kivitelezett biztonságos kéményrendszerek építése.

Cégünk terméke: Biztonságos és korszerű égéstermék elvezető, a cég által kivitelezett, szakhatóság által ellenőriztetett kéményrendszerrel, mely időtállóságban, technikai fejlettségben megfelel a hatályos építésügyi előírásoknak.

Miért minket válasszanak?

30 éves tapasztalattal rendelkezünk.

– Pontos precíz kidolgozott mechanizmus szerint működik a cég.

– Olyan cég vagyunk Magyarországon, ahol nem csak a cégvezető, hanem a helyszíni munkát irányítók is államilag elismert képzettségű szakemberek.

– Optimális és költséghatékony műszaki megoldást választunk megrendelőink számára.

– Levesszük a megrendelőink válláról a kéményével kapcsolatos terheket a tervezéstől a kivitelezésen át az engedélyezésig.

         Biztonságot teremtünk.

 

Teljeskörű szolgáltatás

30 év tapasztalat

5000+ átadott kémény

Beruházások

 Az új beruházások kapcsán a kéménymagasítási munkák tervezésénél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a beruházó egy forinttal se költsön többet annál, mint ami a használatbavételi engedély feltételeként szükséges.

Cégünk terméke

Biztonságos és korszerű égéstermék elvezető, a cég által kivitelezett, szakhatóság által ellenőriztetett kéményrendszerrel, mely időtállóságban, technikai fejlettségben megfelel a hatályos építésügyi előírásoknak.

Tervezéstől a kivitelezésig

A megrendelő érdekeinek valamint igényeinek mindenkori szem előtt tartásával, a számára optimális és költséghatékony műszaki megoldás kidolgozása majd az ez alapján kivitelezett biztonságos kéményrendszerek építése.