Kéményállapot felmérés ipari Tv kamerával

VIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYVVEL

Az ipari Tv kamera ma már elengedhetetlen eszköz a falazott és bélelt kéményjáratok vizsgálatához. 

Kis méretének (∅ 60 mm) és az infrának köszönhetően alkalmas a kémények belsejének vizsgálatára, feltérképezésére, esetleges szűkületek, dugulások helyének pontos megállapítására.

Cégünk bármilyen akadályt fedezzen fel a helyszínen, akár kamerázás, akár nyomáspróba közben, szakembereink megvalósítható megoldást javasolnak Önnek.

Ipari Tv kamerázásról vagy nyomáspróbáról legyen szó, keressen minket!

 

Állapotfelmérés

Ipari tv-kamerázás

Égéstermék elvezetők (kémények) állapotának ellenőrzésére szolgáló felvétel. Szakembereink a pontos cím, lakásszám, több kéménycsoport esetében járatszám rámondásával meghatározzák a lehetséges akadályokat, pl. feltárható dugulás, járat átszakadás, meglévő béléscső állapotának romlása, legrosszabb esetben a kivitelezés során elkövetett hibák, stb.

Nyomáspróba

A zártégésterű tüzelőberendezésekben található ventilátor szívja be magának az égéshez szükséges friss levegőt a szabadtérből. Ugyanabban az időben, az égésterméket kitolja az égéstermék elvezetőn (kéményen) nyomás alá helyezve azt, az égéstermék elvezetőt (kéményt) emiatt kell nyomáspróbának alávetni. Ha nyomásosztály és hossz arányában a nyomásérték meghaladja a megengedettet, az égéstermék elvezető (kémény) ÉLETVESZÉLYES!

Kérje ajánlatunkat!

Személyreszabott ajánlatunkhoz kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!