Kéményseprő Ipari ügyintézés

Bármilyen égéstermék elvezetővel (kéménnyel) kapcsolatos változtatást a helyi Kéményseprő Ipar munkatársainak kell ellenőrizni. Ennek alapszükséglete, hogy a módosításokat egy Kivitelező cég szakemberei végezzék el. Így biztosra vehetjük, hogy a Kéményseprő Ipar munkatársai nem fognak hibát találni az átvételkor.

A módosításokat egy úgynevezett Hő- és Áramlástechnikai méretezés, amihez szükséges a tüzelőberendezéstől az égéstermék elvezetőn (kéményen) át, a levegő utánpótlás is. Ennek a megléte is szükséges egy pozitív nyilatkozathoz.

Nem utolsó sorban a felső megközelítés is elengedhetetlen az ellenőrzéshez, hiszen a kéményseprőnek fel kell jutni az égéstermék elvezető (kémény) kitorkollásához (tetejéhez). Ehhez álltalában szükség van létrára, kibúvóra, tetőjárdára vagy tetőlépcsőre. Ezek beépítését szintén bízza szakemberre.

Cégünk a fent említett papírok beszerzésében is partner. Teljeskörű Kéményseprő Ipari ügyintézést mi vállaljuk. Felmérésnél megállapítjuk a problémát, ha kell kivitelezési tervet készítünk, amit végre is hajtunk, végül Önnek már csak várnia kell a helyi Kéményseprő Ipar munkatársára, hogy le ellenőrizze Cégünk munkáját és megkapja a pozitív nyilatkozatot az égéstermék elvezetőjének (kéményének) biztonságos működéséről.

További kérdésére szívesen válaszolunk a +36 (20) 480-05-47 telefonszámon vagy e-mailen.

Kérje ajánlatunkat!

Személyreszabott ajánlatunkhoz kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!