KREA K2+

          GYŰJTŐKÉMÉNY RENDSZER  

              KAZÁNCSERE A GYŰJTŐKÉMÉNYEN               

Kazáncsere a turbós kazánokkal szerelt gyűjtő kéményen?

 

Van rá megoldás!

 

 

 

 

 

A társasházi lakások tulajdonosainak jól felfogott érdeke, hogy a közösen használt kéményen egymástól függetlenül tudjanak kazánt cserélni.

 

Amennyiben az egymás fölötti lakásokban valamelyik meglévő kazán elromlik, abban az esetben már csak kondenzációs kazánra lehet cserélni a 2018 ban életbe lépett ERP rendelet értelmében.

 

Ez egy Európa uniós direktíva, mely a káros égéstermék kibocsátást szabályozza.
Ennek a szabályozásnak jelenleg, csak a kondenzációs kazánok felelnek meg.

 

A meglévő kerámia kémény (minősítése szerint) nem alkalmas a kondenzációs kazánok fogadására, egyrészt a kialakítása, másrészt a nedvességgel szembeni érzékenysége miatt.

 

Erre nyújt megoldást az új innovatív
KREA K2+ kéményrendszer:

 

– A P1-es nyomás osztályát tekintve alkalmas a kondenzációs kazánok fogadására, valamint a saválló nemesacél béléscső a keletkezett kondenzvízzel szemben érzéketlen.

 

– A keletkezett kondenzvíz elvezetéséről szakszerűen gondoskodunk.

 

– Az éppen nem működő kazánokat a becsatlakozásba épített speciális füstgáz csappantyú függetleníti a többi működő kazántól, ezzel megőrizve azok tartósságát és működési biztonságát.

 

– Előzetes felmérés alapján egy nap alatt, bontás nélkül elvégezhető a gyűjtőkémény komplett felújítása.

Az eredmény: Minden szempontból korszerű túlnyomásos gyűjtőkémény, amelyen az átalakítást követően szabadon cserélhető kondenzációs gázkazánra, az esetleg elromlott régi készülék. A kéményre kötött többi, még használatban lévő turbós kazánt nem szükséges egyidejűleg lecserélni!

KREA K2+ GYŰJTŐKÉMÉNY RENDSZER ISMERTETÉSE 4 LÉPÉSBEN

TEKINTSE MEG!

 

KREA K2+ GYŰJTŐKÉMÉNY RENDSZER

RÉSZLETES ISMERTETŐ

Ennek eredményeképpen:

– Olyan felújított korszerű gyűjtőkéménnyel rendelkezik a társasház, amely alkalmas a még  meglévő turbós, de már az új kondenzációs kazánok fogadására, egyidejű , biztonságos, vegyes üzemeltetésére.

 

– A kéménybe nem kerülnek beépítésre olyan mozgó és zajt keltő alkatrészek, mint például egy füstelszívó ventilátor, ezáltal nem keletkezik folyamatos üzemeltetési és időszakos karbantartási költség.

 

 

-A többi meglévő visszakötött turbós kazán későbbi meghibásodása esetén a tulajdonosok egymástól függetlenül tudnak kazánt cserélni a vegyes üzemű KREA K2+ kéményrendszernek köszönhetően.

 

Ez nagy könnyebbség főleg a fűtési szezonban, mert már nem szükséges több kéményes kivitelezővel és az egész társasházzal egyeztetni , majd ezt követően közgyűlést összehívni, határozatot hozni stb.
Elegendő egy gáz szerelővel egyeztetni a gyors kazán cserét illetően.

 

– Jelenleg ez a technológia rendelkezik ÉMI ATB engedéllyel, melyet a területileg illetékes kéményseprő szolgáltatók szakszerű kivitelezés esetén megfelelőséget igazoló nyilatkozattal látnak el.

 

– Az átalakított kéményekre garanciát vállalunk, továbbá nyilvántartásba vesszük és segítünk a későbbi kazáncserékkel kapcsolatos engedélyek beszerzésében.

 

– Országos szakkivitelező hálózattal és referenciákkal rendelkezünk

 

Kérje ajánlatunkat!

Személyreszabott ajánlatunkhoz kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!